B-Å & A Cras "Otryggare kan ingen vara"

Jag har läst den här verklighetsbaserade boken när den kom ut första gången, men av olika anledningar har jag läst om den på nytt nu och lägger därför in den på bloggen ändå. Mycket också för att inte glömma bort den och för att eventuellt kunna få ut den till fler personer att läsa.

Tre barn berättar här om sin uppväxt med en ansvarslös och ömdömeslös och varför inte också lösaktig mamma. Det är de två äldsta barnen i kullen som har författat ihop med paret Cras. Det yngsta barnet lever inte längre.

Att någon ska behöva växa upp på dylikt sätt som de här personerna fått göra, i Sverige, i min närhet, och kanske i din? Det är rent överjävligt men tyvärr sant. Otryggare...är en riktig boats; inte särskilt välskriven men det är i sammanhanget ointressant utan vad som är intressant är det de vill delge oss och världen.

Läs den, läs och lär och tänk efter. Finns det barn i din närhet som inte har det bra? Kan du göra något för dom, eller leker du blindbock och fortsätter må bra i ditt eget liv?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0